Wednesday 24 February 2010

Alles goed!

Met mijn broer is alles gelukkig goed afgelopen. Hij is eind januari geopereerd, zijn nier is eruit gehaald met gezwel en al. Na 2 weken dit op kweek te hebben gezet, bleek dit gelukkig goedaardig, waardoor hij als het goed is de rest van leven normaal kan leven :)
Wel moet hij nog een maand herstellen van een zware operatie, maar hiervan zit er ook al flink wat tijd op, dus gelukkig komt het helemaal goed.

Nu ben ik alweer bijna 2 weken in glasgow, en heb ik gelukkig ook een nieuw paspoort, want dat was verlopen. Nu ipv de burgemeester van Enschede, wel mooi de Engelse ambassadeur erop. En met dit mooie document kan ik nu komende zaterdag lekker een weekje naar de sneeuw! Erg zin in, zeker nu het hier al een dag aan een stuk sneeuwt in glasgow.

Werk gaat ook aardig, de afgelopen 3 weken wat verlies, maar gisteren dat meer dan goed gemaakt door een leuke prijs te pakken. Dus een weekje vrij heb ik wel verdiend ;)

Ook zit ik nog te twijfelen om naar de WSOP te gaan. Zoals de meeste zullen weten zal ik de komende maanden naar nederland verhuizen en weer een baan gaan zoeken. WSOP zou mooie afsluiter kunnen zijn van mooie periode :)
Dus wie weet ben ik erbij, maar zeker is het allerminst.

Groeten,
Hans