Monday 22 June 2009

De verenigde staten

Al meer dan een week zit ik ondertussen in de US en ik leef nog steeds. Ook lijkt het erop dat ik geen swine flu heb, dus dat valt nog mee.

Vorige week vertrokken we vanuit glasgow per vliegtuig, om via een 3 uur tussenstop in Philly uit te komen in San Francisco. Leuk stadje, maar wat toch echt wel mist in dit land is historie. Die is er gewoon niet, aangezien het land pas een paar decenia geleden is opgericht.

Wel mooi is de natuurlijk, en de eerste 2 dagen zijn we met de auto rond gereden. Dag 1 van SF via wat wineyard naar Lake Tahoe, en dag 2 zijn we gaan wandelen in Yosimite park. Erg mooi daar, met veel leuke dieren. De overnachting gedaan in Mammoth lakes, en de volgende dag vroeg weg omdat we de auto rond 12 uur weer moesten inleveren. Om half 7 waren we onderweg, en toch waren we nog een paar kwartier te laat, maar gelukkig deed heir niemand moeilijk over.
Deze dag nog lekker rustig aan gedaan, en op donderdag begon nienkes congress en ben ik overdag ook maar gaan werken. Op dag 1 leuke winst, en dag 2 en 3 dat weer netjes terug gegeven, dus overall quite.

Morgen nog naar Alcatraz, en dan nog 2 dagen overleven en dan mogen we weer naar de beschaafde kant van de wereld.

Groeten,
hans

No comments:

Post a Comment