Friday 28 November 2008

Alweer bijna 2 weken in het nieuwe huis

Het is alweer lang geleden, maar nu eindelijk weer een update. Ik kan de smoes aanvoeren dat we geen internet hadden, maar had evt wel een post kunnen maken via de modem van de buren :) Die illigaal wel even toegang tot internet verschafte, maar erg traag was dus ik kon 2 weken niet echt werken. Gelukkig is gisteren door Virgin eindelijk onze tv, internet en telefoon verbinding aangelegd, dus nu kan ik weer aan de bak. De resutlaten geef ik zo wel weer in de volgende post. De hint is hier te vinden :) http://www.hotelclub.net/hotel.reservations/Lopesan_Costa_Meloneras_Resort_Spa__Casino_Gran_Canaria.htm#fac

Alweer bijna 2 weken geleden vlogen we van Marbella naar Glasgow. Helaas had de vlucht enkele uren vertraging. Voordeel daarvan is wel dat je niet de "jippi-weer-een-ryanair-vliegtuig-op-tijd-jingle" te horen krijgt, maar dat is de 3 uur toch niet echt waard. Op het vliegveld lekker wat afleveringen Coupling gekeken (een bbc serie, ken je het niet, zoek het op en geniet ervan! Evt kan ik je alle seizoen regelen, want ik heb ze in mijn bezit!) en uiteindelijk ipv net na de lunch rond etenstijd in Glasgow.

Het nieuwe huisje
De sleutel van ons nieuwe appartement had nienke al opgehaald in de week voor het weekendje zuid-spanje, dus meteen konden we daar slapen. Ideaal. De dag erna mbv 2 vriendinnen van nienke verhuisd (een gelukkig met auto), en nu staat alles ondertussen op de plek waar we het willen hebben. Nog naar de ikea geweest om een slaapbank aan te schaffen, zodat logees ook beetje normaal kunnen pitten. Als je dus zin hebt om een weekendje over te komen, het kan, ik vind het leuk, dus laat het me weten!

Alle dozen zijn uitgepakt, en alle apparatuur doet het (nog tv en magnetron moeten bijkopen) maar alles is nu op zijn plek. Erg gunstig en wel lekker om wat meer ruimte te hebben samen! En een grote keuken is ook erg gunstig.

De afgelopen 2 weken
Dus niet kunnen werken door geen internet, en erg weinig gedaan. Beetje hardlopen, boeken lezen, en dat soort dingen. afgelopen maandag nog naar een concert geweest van een gitarist. Nienke heeft gitaar les gehad, en haar leraar had deze man nogal hoog zitten.
Dat bleek volledig terecht, de man was echt een virtuoos. Niet alleen kon hij prachtig normale gitaar spelen, ook kon hij het meesterlijk snel, en zelfs een heel oerwoud kon hij erop nadoen. Een virtuoos dus!
Ik ben zelf altijd meer fan van de saxofoon, of van gitaren zoals in bijv de sultans of swing (extended versie van 13 min), maar voor wat deze meneer deed kon je niet anders dan groot respect hebben.

Verder weinig bijzonders te melden, behalve dat ik in december weer in nederland te bewonderen zal zijn. Misschien vanaf 17 decemeber, tenzij ik bij de bovenstaande link zit, en anders iig vanaf 21 december tot 21 december.

de groeten,
hans

1 comment: